2015/02/18

Yarın Okullar Tatil mi 19 Şubat Perşembe Okullara Kar Tatili Var mı?

19 ŞUBAT KAR TATİLİ VAR MI?
19 subat tatil mi, yarin okullar tatil mi, yarin kar tatili varmı, yarın liseler tatilmi, yarın ortaokullar tatil mi, 19 şubat anaokulları tatil mi, istanbul 19 şubat kar tatili var mı

İstanbul kar altında...
İstanbul'da 17 Şubat 2015 Salı günü başlayan kar etkisini arttırdı. İstanbul'da ana yollar dahil tüm yollarda kar etkisini arttırdı ve ulaşım güçlükle ilerliyor. İstanbul Valisi Vasip Şahin dün twitterdsan açıklama yaparak 18 Şubat 2015 Çarşamba günü okulların kar nedeni ile 1 gün tatil edildiğini duyurmuştu. Kar henüz durmuş değil. Peki kar nedeni ile yarın da okullar tatil olacak mı? 19 Şubat 2015 Perşembe günü okullar tatil olacak mı?
19 ŞUBAT PERŞEMBE İSTANBUL'DA OKULLAT TATİL Mİ?
19 Şubat 2015 Perşembe günü kar tatili için Valilikten henüz bir açıklama yağılmadı. Valilikten yapılacak açıklama buradan duyurulacaktır.
http://www.e-bogu.blogspot.com.tr
18 Şubat için Vali Vasip Şahin twitterdan kar tatilini duyurmuştu..

İstanbul Valiliği yaptığı açıklama ile yarın ilk ve orta dereceli okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildiğini açıkladı. İstanbul Valiliği'nden yapılan kar tatili açıklamasında, "İlimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmiştir. Bu uygulamadan engelli ve hamile kamu personeli de yararlanacaktır" denildi.
Yorumlar


EmoticonEmoticon