2015/01/07

8 Ocak 2015 Kar Tatili Olan İller, Hangi İllerde Yarın Kar Tatili Var

8ocak-kar-tatili
8 OCAK 2015 KAR TATİLİ OLAN İLLER
8 ocak tatil olan iller, 8 ocak kar tatili var mı, 8 ocak okullar tatil mi, 8 ocak tatil olan iller hangileri, okullar 8ocakta tatilmi,valilik yarin okullar 8 ocaktatil mi,8ocakta okullar tatil mi

Kar yağışı tüm ülkede etkisini gösterdi. İstanbul'da 6 ve 7 ocakta kar nedeni ile 2 gün tatil edilmişti. Aynı şekilde tüm Türkiyede bir çok ilde eğitime ara verilmişti. 8 Ocak tarihinde hangi illerde tatil var sizler için derledik. İşte 8 ocak kar tatili veren iller...
Kar tatili ilan eden iller sürekli güncellenecektir...

8 OCAK ANKARA'DA OKULLAR TATİL
Ankara'da yoğun kar yağışı nedeni ile 7-8 ocak tarihlerinde eğitime 2 gün ara verildi. Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve ortaöğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime iki gün süre ile ara verildiği açıklandı.

8 OCAK SAKARYA'DA OKULLAR TATİL
Sakarya da 7 ve 8 ocak tarihlerinde kar tatili ilan edildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun Vali Hüseyin Avni Coş başkanlığında gerçekleştirilen olağanüstü toplantısında, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki tüm anaokulu, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında yarın ve perşembe günü eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

8 OCAK AFYONKARAHİSAR'DA OKULLAR TATİL
Afyonkarahisar'da iki gün okullar tatil edilmişti. 8 Ocak'ta Afyonkarahisarda okullar tatil...

8 OCAK BAYBURT'TA OKULLAR TATİL
Kar yağışının yoğun olarak devam etmesi sebebiyle okullarda eğitime yarın ve cuma günü da ara verildiği ifade edilen açıklamada, eğitimin 12 Ocak Pazartesi günü yeniden başlayacağı bildirildi.

BARTIN'DA KAR TATİLİ 8 OCAK 2015
Bartın'da kar nedeni ile 8 Ocak 2015 Perşembe günü okullar tatil edildi. Kar tatili ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Aşırı soğuk ve buzlanma ile ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle, ilimiz genelindeki tüm okullarda eğitim ve öğretime 08 Ocak 2015 Perşembe günü bir gün olmak üzere ara verilmiştir. Buna bağlı olarak yapılan 1 günlük tatil nedeniyle okullarımızın dönem içerisinde uygulayacağı telafi programı ile derslerin tamamlanması sağlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

8 OCAK NEVŞEHİR'DE KAR TATİLİ VAR MI?
Nevşehir'de de eğitim öğretime 1 günlük ara verildi. 8 ocak perşembe günü okullar tatil ayrıca engelli ve hamile kamu çalışanları da izinli sayılacak.

8 OCAK NİĞDE'DE KAR TATİLİ VAR MI_ 
Niğde kar yağışı nedeni ile okulları 8 ocak 2015 perşembe günü tatil etti.

8 OCAK BOLU'DA KAR TATİLİ VAR MI?
Bolu valiliğinden yapılan açıklamaya göre, "Kar yağışı, soğuk hava ve buzlanmanın artarak devam etmesi nedeniyle 8 ocak perşembe günü de okullar tatil edilmiştir” denildi.

8 OCAK KONYA'DA KAR TATİLİ VAR MI?
Konya'da 8 ocak 2015 perşembe günü eğitim öğretime ara verildi.

8 OCAK ADANA'DA KAR TATİLİ OLAN İLÇELER
Adana Tufanbeyli ilçesinde okmullar tatil edildi.

8 OCAK İSTANBUL'DA KAR TATİLİ VAR MI?
6 ve 7 ocak 2015 tarihlerinde İstanbul kar tatili edilmişti. 8 Ocak için ise henüz açıklama yapılmadı. Valilikte kar tatili ile ilgili açıklama geldiği zaman buradan duyuracağız...

perşembe günü tatil olan iller, 8 ocak samsun kar tatili var mı, 8 ocak istanbul kar taitli varmı, 8 ocak ankara kar tatili varmı, yarın kar var mı, perşembe okullar tatil mi
Yorumlar


EmoticonEmoticon