2014/11/03

Necati Şaşmaz'ın Sağlık Durumu Nasıl, Necati Şaşmaz Kaza Geçirdi

NECATİ ŞAŞMAZ SAĞLIK DURUMU
NECATİ ŞAŞMAZ'IN SAĞLIK DURUMU(GÜNCEL)
necati şaşmaz kaza, necati şaşmaz ameliyat, necati şaşmaz sağlık durumu, necati şaşmaz çenesi kırıldı, necati şaşmazın sağlık durumu nasıl 4 kasım, polat alemdar necati şaşmaz trafik kazası

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz dizi setinde kaza geçirdi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz dizinin çekimleri sırasında geçirdiği kaza sonucunda yaralandı ve ameliyata alındı. Peki Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu nasıl, Necati Şaşmaz iyi mi?

Necati Şaşmaz, 2 Kasım 2014 pazar saat 2.30 sırasında sette kullandığı araçla istinat duvarına çarpmış, çarpma sonucunda çenesinin her iki tarafında kırıklar oluştu. Hemen müdahale edilen sanatçı hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı.

Doktoru açıklama yaptı...
Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu iyi...
Necati Şaşmaz'ın dokturu,
"Ameliyat sonrası seyir çok iyi gidiyor, ancak ileride ağzındaki tel ve plakalar için küçük bir operasyon daha gerçekleştirebileceğiz" dedi.
http://e-blogu.blogspot.com.tr
"Yüzünde sıyrıklar var, morluklar var, cilt sıyrıkları var. Oyuncunun iyileşme sürecinde güneş görmeyeceğini ümit ederek, yüzde bir iz kalmayacağını ümit ediyorum. Her şey normal seyrinde" dedi.

necati şaşmaz sağlık durumu nasıl, necati şaşmaz ameliyat oldu, necati şaşmaz kaza geçirdi, necati şaşmazın durumu nasıl 4 kasım, necati şaşmaz çenesi kırıldı
Yorumlar


EmoticonEmoticon