2014/12/02

Ezra Dizisi Oyuncuları ve Konusu Show Tv

ezra dizisi
EZRA DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KONUSU
ezra dizisi, ezra oyuncuları, ezra dizisi ne zaman, ezra dizisindeki oyuncular, ezra dizisi rüveyda kim, show tv ezra dizisi konusu, 16 aralık ezra dizisi 1.bölüm, ezra dizisindeki oyuncular, ezra dizisi mustafa kim

Show Tv'nin yeni dizisi Ezra yakında ekranlarda olacak. Yeni sezonun yeni dizilerinden Ezra izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
Dizinin oyuncu kadrosunu ve konusunu yazımzın devamında bulabilirsiniz...
Show Tv Ezra dizisi başrollerinde Rüveyda Öksüz ve Yusuf Çim yer alıyor. İşte dizideki diğer oyuncular ve dizideki karakterleri..
Gazzeli Mülteci Ezra ile Türk Polis arasındaki aşk dizisi Ezra...
İşte Ezra dizisi oyuncuları ve biyografileri...

EZRA DİZİSİ OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER
Ezra dizisi Ezra - Rüveyda Öksüz
Ezra dizisi Mustafa - Yusuf Çim Kimdir TIKLA >>>
Ezra dizisi Çahangir Hüseyinov - İsmail Filiz
Ezra dizisi Zeynep Koltuk
Ezra dizisi Asuman Dabak
www.e-blogu.blogspot.com.tr
EZRA DİZİSİ KONUSU, HİKAYESİ
Show Tvnin yeni dizis Ezra'nın hikayesi şöyle, Gazze'den mülteci olarak kaçak gelen Ezra'nın macera dolu hayatı bir Türk polisine aşık olması ile değişir. Heyecan, macera ve aşk dolu olan bir hayat Ezra'yı beklemektedir.
Dizide Ezra(Rüveyda Öksüz), Gazze’li bir kızdır. Ezra kardeşinin bulmak için mülteci teknesi ile İtalya'ya gitmeye çalışırken tekne Kıbırs açıklarında batar ve herkes hayatını kaybeder fakat Ezra kurtulur. Çahangir Hüseyinov(İsmail Filiz) Ezra'yı kurtarır, bu arada Ezra'ya aşık olur.
Ezra'ya sadece Çahangir Hüseyinov değil aynı zamanda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi başkomseri Mustafa(Yusuf Çim) yani Tek Tabanca Msuatafa da aşık olur.

Ezra, Tek Tabanca Mustafa'nın yanına sığınır. Zamanla Tek Tabanca Mustafa ile Ezra arasında çok büyük bir aşk başlayacaktır.

ezra dizisi oyuncuları, ezra dizisi oyuncu kadrosu, ezradaki oyuncular, show tv ezra, show yeni dizi ezra, ezra ne demek, ezranın anlamı nedir
Yorumlar


EmoticonEmoticon