2014/05/27

Survivor SMS Sonuçları 26 Mayıs 2014 - Survivor SMS Oy Sıralaması 26.05.2014

 
SURVİVOR SMS SONUÇLARI 26 MAYIS 2014
Survivor Ünlüler SMS Oy Sıralaması 26.05.2014

Survivor Ünlüler En Çok Oyu Kim Aldı 26 Mayıs 2014

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında 13. hafta dokunulmazlık oyunu 25 mayıs 2014 pazar akşamı oynandı. 26 mayıs akşamı survivor da bir eleme daha olacak.

26 MAYIS SURVİVOR SMS SONUÇLARI BU SAYFADA OLACAK...


SMS SONUÇLARI AÇIKLANMAYACAK!

Survivorda dün akşam yapılan eleme için son SMS oylamasının sonuçları açıklanmayacak. Son SMS olduğu için ve Kıbrıs finaline kadar olacak olan elemelerde geçerliği olacağı için SMS sonuçları açıklanmayacak. 

Serenay Tolga Karel'den az oy aldı...

Bilindiği gibi TOLGA KAREL ve SERENAY daha önceki SMS sıralamalarında birer kez 1. olmuştu. Bu haftaki SMS sonuçları açıklanmadığı için kimin birinci olduğunu bilemiyoruz ama tahminiz şu ki en fazla oyu yine TOLGA KAREL almış olabilir...

SİZ BU KONUDA NE DÜŞÜNORSUNUZ?

Survivorda bu haftaki dokunulmazlık  oyununu GÖNÜLLÜLER kazanmıştı. ÜNLÜLER 25 mayıs akşamı ada konseyinde TOLGA KAREL'in adını yazdılar. TOLGA 4 oy alarak eleme için ilk aday oldu.
26 mayıs akşamı survivorda SMS sonuçları açıklanacak. Fakat SMS sonuçlarına göre 1. gelen elenecek isimlerden diğerini belirlemeyecek. 26 mayıs akşamı oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan TOLGA'nın karşısına bir rakip seçecek ve en az oyu alan adaya veda edecek.

TOLGA mı SERENAY mı elendi?

MERVE SERENAY'ı seçti...

SMS SONUÇLARINA GÖRE ELENEN İSİM SERENAY OLDU...

SERENAY ELENDİ...




SURVİVOR'DA SON SMS!


SMS SONUÇLARI 26.05.2014

1.             ?
2.             ?
3.             ?
4.             ?
5.             ?

Survivor yarışmasının sonlarına geldiğimiz şu günlerde bu akşam açıklanacak olan SMS sonuçları yarışma sonuna kadar geçerli olacak.
Bakalım ünlüler takımında en az oyu kim aldı?
Ünlüler takımında en fazla oyu kim aldı?
 
Survivor adasında Ünlüler 5 Gönüllüer ise 4 kişi devam ediyor. Geçen hafta Gönüllüler takımında TURABİ en fazla oyu alarak birinci olmuş, MÜGE ada konseyinde adı yazılmış ve rakibi olarak seçilen SAHRA'dan daha az oy alarak elenmişti. Bakalım bu hafta kim elenecek? En fazla oyu kim alacak?


Bu hafta adaya veda edecek isim kim olacak?
Ünlüler Takımından Kim elenecek?


Daha önce Ünlüler takımından Tolga Karel bir kez, Serenay 1 kez, Gönüllüler takımından Turabi dört kez, Yiğit iki kez birinci olmuştu. Bakalım bu hafta en sevilen oyuncu hangisi olacak. İzleyici SMS ile kimi birinci yapacak kimi eleyecek...

survivor ünlüüler gönüllüler sms sonuçları, sms sonuçları 26 mayıs 2014, sms survivor kim birinci oldu, survivor ünlüler kim birinci oldu 26 mayıs 2014, 26 mayıs gönüllüler sms sonuçları, survivor kim elendi, bu hafta kim eledni survivor, bu akşam kim elendi survivor 26 mayıs 2014, kim elendi, survivor ünlüler kim elendi, survivor gönüllüler kim elendi, sms en çok oy alan, birinci kim oldu, en sevilen oyuncu kim oldu 26  mayıs 2014
Yorumlar


EmoticonEmoticon